Kredi Kartına 3 Taksit

Bu İlan Pasiftir

Airfel Lpcy-25Bm 9000 Btu Mobil Klima

13000 TL 5.750TL Kredi Kartına 3 Taksit İmkanı
Ürün ID:
193491
İlan Tarihi:
27.08.2023

Kategori:

Elektronik, Telefon, Tablet

Durum:
Çok İyi
Beğeni:
0
Görüntüleme:
1586
Kargo:
Diğer
Gönd.Yer.:
Türkiye (Turkey)
Kargo Ücreti:
Alıcıya Ait
Tah. Karg. M.:
1000
Ödeme:
Kullan.Profil:

Tıkla Paylaş

Ürün Açıklaması:

Airfel LPCY-25BM 9000 Btu Mobil Klima

03.07.2022 tarihli faturası ve Türkiye garantisi mevcuttur. 1 senelik sorunsuz cihazdır.

Tüm dünyada özellikle soğutma teknolojisi ile tanınan Japon devi Daikin tarafından satın alınmış olan Airfel markası, 2011 yılından itibaren Daikin teknik servisine bağlıdır.

15-25 m2.lik odanızda çok ciddi anlamda soğutma sağlar. Yaklaşık olarak 950-1000 watt ile çalışır. (büyük klimalar 2700 watt harcar) Sıcaklığı sabitlediği yani düşük devirde çalıştığında ise sadece 50 watt elektrik harcar. Sesi rahatsız etmeyecek seviyededir. Vantilatörün sesi daha yüksektir. Cihazın hiçbir sorunu olmamasına rağmen, bulunduğum yerle ve sağlığımla ilgili özel sorunlarından dolayı satışa çıkardım. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Ürünün kullanımı çok kolaydır. Sadece yapmanız gereken pencere kiti alarak hava tahliye bacasını dışarı vermenizdir. Fakat ben bunun yerine size pencere camından yuvarlak bir hava menfez deliği açmanızı tavsiye ediyorum. Bir de taşındıktan sonra, çalıştırmadan önce 6-8 saat dikey durumda beklemeniz ve ondan sonra fişe takarak çalıştırmanız gerekmektedir.

Bilgilendirme: Samsun'dan Ankara'ya Yurtiçi kargo için kargo fiyatı hesapladım. 1000 lira civarında çıktı. Malum kargo ücretleri de çok arttı. Fakat ben de piyasanın oldukça altında bir fiyat belirledim. Geçenlerde bakmıştım, sıfır fiyatı 13 binlerdeydi. Gerçi şu anda satışı yok. Fiyat bilgisi bulunmuyor ama 9000 ve 12000 btu mobil klima için en ucuz fiyatları arattırdım. 13-14 binlerden başlıyor. Bilginiz olsun.

Alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun.

Temel İşlevler:

Otomatik / Soğutma / Isıtma / Nem Alma Fonksiyonları

Turbo Modu (Hızlı ısıtma ve soğutma)

24 saatlik zaman ayarlayıcısı

Hava Akım Yön Ayarı

Nem Giderici

Uyku Modu

Dört kademeli fan hızı

Kablosuz uzaktan kumanda

Soğutma Kapasitesi 9.000 BTU

Isıtma Kapasitesi 9.000 BTU

İç Ünite Ses Gücü 51 dB

Çevre dostu R410A soğutucu gaz

Gelişmiş İşlevler:

Hata Teşhis ve Koruma,

Kutu Ölçüleri: 44*50*90 cm

Cihaz Boyutları: 35*41*76 cm

Airfel LPCY25BM Mobil Klima

Türkiye’deki iklimlendirme sektörünün en önemli aktörlerinden biri olan Airfel’in ürettiği Airfel LPCY25BM 9000 BTU portatif mobil klima kolay taşınabilir özellikte bir cihazdır. Hafif ve kompakt bir gövdeye sahip olan ve fonksiyonel özelliklerle donatılan akıllı cihaz, yüksek BTU kapasitesi ile tüm ortamı ihtiyacınıza en uygun şekilde iklimlendirir.

Airfel mobil klimayı alanınızı hem soğutmak hem de ısıtmak için kullanabilirsiniz. Homojen bir sıcak/soğuk dağılımı sağlayan cihaz pek çok fonksiyonel özelliği sayesinde çok yönlü iklimlendirme çözümü sunar. Ürün, yeni nesil üstün teknolojisi, doğa dostu gaz sistemi, enerji tasarrufu ve güvenli kullanım özellikleri ile uzun yıllar keyifle ve güvenle kullanabileceğiniz bir mobil klimalıdır.

Uzaktan kumandası ile oturduğunuz yerden kolayca yönetebileceğiniz cihaz, diğer klimalara kıyasla çok daha ufak bir yapıda olup küçük hacimde büyük bir işleve sahiptir ve son derece güçlü bir çalışma sistemi sunar.

Bulunduğu her odayı anında soğutabilen Airfel LPCY25BM 9000 BTU/h mobil klima, iklimlendirme performansı yönünden piyasadaki standart klimalar ile aynı etkiyi, hatta daha fazlasını vadeder. Siz de modele dair karşılaştırmalara göz atarak daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Üstün Teknik Özelliklere Sahip Airfel LPCY25BM

Airfel LPCY25BM portatif klimanın nominal soğutma kapasitesi ve ısıtma kapasitesi 9000 BTU’dir. A sınıfı soğutma verimliliğine sahip olan cihaz, On/Of klima teknolojisi ile üretilmiş olup geleneksel On-Off klimalara kıyasla yüksek enerji tasarrufu sağlar.

Dur kalk mantığına göre çalıştığı için sensörleri vasıtası ile ortam ısısını algılar ve istenilen dereceye ulaşıldığında motoru durdurur. Böylece ısıtma ve soğutma performansından çok daha fazla verim sağlanmış olur.

Otomatik, soğutma, ısıtma ve nem alma fonksiyonları ile en uygun iklimlendirme çözümünü anında sunan cihazın üzerinde, soğutulmuş veya ısıtılmış havanın rahatça ortama salınması için havalandırma panjurları yer alır. İsteğe bağlı olarak üfleme panjurlarının yönünü cihazın uzaktan kumandası ile dilediğiniz yö

yok
Kullanıcı Bilgileri:
Kullanıcı:
Lostideas
Puan: stars
Ülke:
TÜRKİYE
Şehir:
Samsun
İlçe:
İlkadım